De gedachte achter Quick2Date is dat de allereerste ‘klik’ altijd visueel is. Dus hoef je hier nu eens niet lange lijsten in te vullen om gekoppeld te worden aan iemand die je niet aanspreekt. Bij Quick2Date zorgen grote foto’s, heldere profielen en snelle navigatie ervoor dat je op een eenvoudige manier je date kunt vinden. Het aanmelden kost slechts een paar minuten, waarna je direct gebruik kunt maken van alle functies. 

 

Daten op het eerste gezicht met Quick2date

Bij  “Over mij” onder “Instellingen” kun je makkelijk en snel per thema dingen over jezelf vertellen. Maak hier gebruik van en hou het kort want er moet nog iets te kletsen over blijven toch? Let ook op spelfouten! 

Plaats meer foto’s voor een betere presentatie van jezelf, immers op elke foto zie je er weer anders uit! Wissel regelmatig met foto’s uit je privé albums en hou zo je profiel altijd interessant.

Stel bij  “Privacy” onder “Instellingen”  je mail zo in dat je elke dag op de hoogte wordt gehouden van o.a. bezoekers op jouw profiel, berichten en wijzigingen bij je Favorieten, zodat je snel kan reageren op een leuk contact.

Zorg dat je communiceert, neem zelf het initiatief en stuur korte vragen en/of persoonlijke berichten eventueel MET foto’s. Zo verhoog je je eigen kansen om een date te vinden maar ook om gevonden te worden!

Nodig mensen die je leuk vindt uit voor een Video chat, zo weet je met wie je te maken hebt en misschien is hij/zij nog wel leuker dan op de foto’s.

Wil je helemaal op zeker? Laat je profiel contoleren door ons en wordt  een “geverifieerde” gebruiker! Elk profiel met het groene “geverifieerd” tekentje is echt de persoon waarvoor hij/zij zich uitgeeft. Veiligheid voor alles!

 

Adviezen:

Deze datingsite is ervoor bedoeld om de persoon te vinden die jij zoekt. Als je dan die persoon hebt gevonden waarmee het online goed klikt, dan ben je natuurlijk benieuwd of het 'offline' ook iets kan worden. Voordat jullie aan een afspraakje beginnen, is een gedegen voorbereiding op zijn plaats. Voor je eigen veiligheid willen wij je de volgende adviezen meegeven:

 

Geef nooit zomaar je persoonsgegevens!

Wanneer je jouw e-mailadres aan mensen geeft, kan het zijn dat deze persoon achter je achternaam komt en daarmee ook aan je adres. Dit kan gevaarlijk zijn. Daarom raden we je aan om in eerste instantie gebruik te maken van het berichtensysteem en videochat van Quick2Date, waarbij je persoonsgegevens niet te achterhalen zijn. Wanneer je besluit je persoonlijke e-mailadres vrij te geven, maak dan een apart account aan voor al je mail van deelnemers. Als iemand dan misbruik maakt van je e-mailadres, dan hoef je alleen dat adres te blokkeren. Zorg ook dat je achternaam geen deel uitmaakt van dit speciale e-mailadres. Gebruik dus liever "mariet123@hotmail.com in plaats van bijvoorbeeld "m.vd.heijbloem@xs4all.com"

 

Wacht op het juiste moment!

Wanneer je met daten wilt beginnen is het belangrijk dat jullie er beiden aan toe zijn. Laat je dus niet dwingen, maar dwing anderen ook niet. Het moet tenslotte van beide kanten komen.

 

Vorm een beeld dat je kunt controleren!

Voordat je een eerste afspraak maakt is het belangrijk dat je de persoon waarmee je afspreekt kunt vertrouwen. Zorg dat je een duidelijk en realistisch beeld van iemand vormt. Dit gebeurt natuurlijk al via het mailcontact, maar aanvullend daarop is het slim om te zorgen dat je een duidelijke foto hebt en eventueel ook telefonisch contact met iemand hebt gehad. Gelukkig heeft onze datingsite de ultieme controle mogelijkheid: de video chat. Met je eigen webcam anoniem chatten en daten zodat je zeker weet dat je date ook werkelijk de juiste persoon is. Als iemand probeert jouw vragen te ontwijken wat betreft foto's, telefoongesprekken en video chat moet je op je hoede zijn. Wanneer de persoon die je ontmoet iemand anders is dan de persoon op de foto, kun je het beter niet doorzetten. Vertrouw eerst op je gezonde verstand, voordat je een ander vertrouwt.

 

Zorg dat je een uitweg hebt!

Als het met de bovenstaande punten goed zit en je besluit een afspraakje te plannen, dan zijn er nog de volgende punten om in acht te nemen. Spreek altijd af op een openbare plaats waar veel mensen zijn. Maak van tevoren een duidelijk plan en houd je daaraan. Zorg dat er altijd een vriend of vriendin is die weet waar je bent en spreek eventueel af dat je belt als je weer thuis bent. Zorg voor eigen vervoer en neem je mobiele telefoon mee. En houd in gedachten dat deze date ook voor jou leuk zou moeten zijn en dat je dus het recht hebt om weg te gaan wanneer je de situatie niet vertrouwt. Wanneer je niet recht voor zijn raap durft te zeggen dat je liever weggaat, kun je eventueel een vriend of vriendin laten bellen met een zogenaamd "noodgeval", zodat je een excuus hebt om weg te gaan.

Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing bij online daten, ook in het "echte leven" zijn ze vaak bruikbaar. Het klinkt natuurlijk allemaal behoorlijk serieus, maar zoals ze zeggen: "Een gewaarschuwd mens telt voor twee". We hopen natuurlijk dat degene met wie jij afspreekt tot de grote meerderheid van mensen die te vertrouwen zijn, behoort. En bovenal hopen we dat je een leuke date krijgt via onze site Quick2Date.nl.