Quick2Date, de nieuwe manier van online daten. De datingsite voor serieus en veilig vinden en gevonden worden. Quick2Date omdat je zelf bepaalt wie je leuk vind! De duidelijke indeling, makkelijke navigatie en de grote foto's maken het daten bij Quick2Date voor iedereen eenvoudig en aangenaam.

 

Over Quick2Date

Online daten is niet zo eenvoudig als de meeste datingsites doen voor komen. Alleen een profiel met een foto en het invullen van lange lijsten met vragen, werkt niet. Evenals al die psychologische tests en match formules, immers je krijgt een lijst; (of word gemaild) met jouw zogenaamde matches en die blijken geen van allen ook maar enigszins in de buurt te komen van wat jou aanspreekt!!! Kortom, je zult toch zelf op zoek moeten naar je ideale date. Of je nu een duurzame relatie zoekt of zomaar een date, je bepaalt het helemaal zelf op de datingsite van Quick2Date.

Het team van Quick2Date heeft na uitgebreid onderzoek de kernpunten van Daten in kaart gebracht en vertaald naar een unieke website. Het is duidelijk gebleken dat de allereerste klik altijd visueel is, ook "offline" is dit zo! Pas daarna verken je elkaar door middel van communicatie en kijk je of die persoon werkelijk jou ideale partner is! Dit betekend in de praktijk dat hoe meer foto's je plaatst in jou fotoalbum(s) hoe meer je van jezelf kan laten zien. Wissel ze regelmatig met je publieksfoto's, immers iedereen is op zijn/haar manier fotogeniek en ziet er op elke foto weer anders uit. Daarnaast heeft de datingsite van Quick2Date vele mogelijkheden om spelenderwijs de communicatie op gang te helpen. Uiteraard is ook (video) chatten anoniem en 100% veilig!

Dus hoe actiever je bent met je fotoalbum(s) en de communicatie hulpmiddelen des te groter de kans op de date van je dromen!Je hebt geen cursus, coach of psychologische test nodig want je vindt iemand leuk of niet, ondanks alle informatie die je hebt! De eerste (foto)indruk is bepalend voor of je meer van iemand wilt weten, hetgeen wetenschappelijk bewezen is. Quick2Date biedt je alle mogelijkheden om op eigen initiatief snel en veilig de ideale partner en of droomdate te vinden.

Om het allemaal nog leuker te maken krijg je op onze toch al voordelige Datingsite gratis Q-credits. Deze kun je gebruiken voor korting op onze aanbiedingen of voor gratis lidmaatschap

Bekijk onze beoordeling op datingsitekiezen.nl