Selecteer een pagina

Haal alles uit je seksleven met een anaal vibrator

In ons hectisch bestaan hebben we op tijd en stond echt nood aan volledige ontspanning. En wat is er meer ontspannend dan eens lekker vrijen met jezelf of met je partner?

Vibrator kopen in een sexshop

Ben je ooit al eens gaan snuffelen in een sexshop? Misschien deed je dit wel in je eentje en nam je een aantal verrassingen mee voor jou en je partner. Of misschien ging je wel samen met je partner om samen leuke dingetjes te kiezen. Wellicht kocht je ook wel eens een speeltje helemaal voor jou alleen. Mogelijk kocht je er ook je eerste vibrator. Een vibrator is ondertussen onmisbaar geworden in de slaapkamer. Het is dan ook te verkrijgen in alle maten en uitvoeringen, zowel voor haar als voor hem. Maar heb je al eens een anaal vibrator overwogen?

Je eerste stapjes naar anale seks?

Ben je al bedreven in anale seks of neem je net je eerste stapjes? Heb je al eens stiekem je gewone vibrator anaal gebruikt? Een echte anaal vibrator kan je helpen om je langzaam te ontspannen en het stap voor stap te proberen. Je kan eerst lekker in je eentje van een anaal vibrator genieten om vervolgens eventueel over te gaan tot anale seks met je partner.

Dubbele penetratie voor haar, extra stimulatie voor hem

Vaginaal vrijen waarbij ook anaal gepenetreerd wordt, ervaren meer en meer vrouwen als een hemelse combinatie. Voor de vrouw geeft dit immers een extra stimulatie zodat het uitblijven van een orgasme onmogelijk wordt. Ook mannen houden ervan om tijdens de stimulatie van de penis anaal geprikkeld te worden. Ook bij hen kan een anaal vibrator dus voor hogere sferen zorgen.

Een anaal vibrator kopen voor een dieper orgasme

Een anaal vibrator is niet alleen heerlijk om te spelen. Het zorgt ook voor een lekker diep orgasme, zowel voor haar als voor hem. Eens je de smaak te pakken hebt, zal je niet meer zonder je anaal vibrator kunnen.